Puisi adalah Hidupku

Tulisan Merupakan Gambaran Hati

Ombak Pangandaran

IMGP2144Opat tahun nu tos kalangkung. Urang kantos sasarengan. Bari ningal ombak laut Pangandaran. Di dinya urang duaan. Harita ngedalkeun lisan. Ngukir janji nu saati. Rek ngahontal pangharepan. Nyantelna dua hate. Ligarna kembang katresna. Aya janji yakin pasti. Mugi ulah udar deui. Ombak laut Pangandaran. Jadi saksi cinta urang. Ombak laut Pangandaran. Jadi saksi janji urang.

Filed under: Sajak Sunda, , , , ,

One Response

  1. gold account mengatakan:

    pangandaran nu mantak waas ku ombakna, ku istrina nu gareulis, oge nu masyarakatna saromeah pikresepen komo neng kekey nu damel di malabar geulis sopan supel mantak emut wae sok sanaos teu pernah teupang , tapi absi keunal di chat dunia maya , nu dugi ka ayeuna emut wae.punteun bilih aya cariosan nu mantak teu merenah kana manah,nyeuri kana ati,sakali deui kang raka nyuhunkeun hapuntuen bilih neng kekey kaleresan maos ieu salam persahabatan yang abadi .duh gusti pangandaran nu mantak waas kaendahan sareng ka resikana iraha kuring ka pangandaran deui? Insaalloh pami Gusti ngersakeun.mudah-mudahan panjang yus wa supados tiasa nepangan neng kekey azura nu geulis kacida mmuah.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

RSS MA YPK Cijulang

  • UTS Semester 1 MA YPK Cijulang Tahun Pelajaran 2014/2015 5 Oktober 2014
    Hari ini, Senin 06 Oktober 2014, adalah hari pertama pelaksanaan UTS (Ujian Tengah Semester), Semester 1 di MA YPK Cijulang Tahun Pelajaran 2014/2015. Yakni dengan jadwal sebagai berikut : 1). 07.30-08.30 WIB Pelajaran Al-Qur’an Hadits di Kelas X MIPA/Sosial, Kelas XI IPA/IPS, dan Kelas XII IPA/IPS; 2) 09.30-10.00 WIB Pelajaran Bahasa Indonesia di Kelas X … […]
    dadan ramdani
%d blogger menyukai ini: